Волонтерство робить світ яскравішим і добрі справи наближають нашу перемогу

Дата: 05.12.2022 12:43
Кількість переглядів: 137

Фото без опису️ Волонтерство – це особистий вибір кожного, незалежно від віку, роду діяльності, майнового стану, статі, національності та політичних уподобань.

🔸 Це міцна громадянська позиція направлена на підтримку тим, хто опинився у біді та потребує допомоги. Волонтери - це агенти Добра та Милосердя, які не дають занепасти духом і вселяють надію на краще.

🔸 З початком повномасштабного вторгнення ворога на нашу територію, волонтерський рух значно посилився.

🔸 Кожен українець не тільки бажає перемоги над руснею, а й робить все можливе, щоб вона настала якнайшвидше.

🔸 До добрих волонтерських справ долучились і працівники виконавчого комітету Олег Пилипенко та Олег Шиян зі своїм сином семикласником Денисом. Вони  вечорами та у вихідні дні виготовляють для наших захисників пальники на сухому спирті. З матеріалами допомагає підприємець Віктор Швирло. Загалом вже виготовлено 420 комплектів, з них 120 на замовлення підрозділів 95-ї та 79 ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

 

🔸 Віднедавна Олег Пилипенко почав виготовляти ще й ракетні пічки з матеріалів, які надав підприємець Вадим Мірошниченко. Вже  виготовлено 2 такі установки, які згодом будуть обігрівати наших захисників.

Фото без опису

🔸 Працівниці структурних підрозділів плетуть маскувальні сітки для Збройних Сил України. Дуже приємно, що до цієї роботи все більше долучається і жителів громади, які приходять до сесійної зали міської ради та роблять всій посильний внесок у плетіння. Найактивнішою серед них є Світлана Миколаївна Рябозей, яка не лише сама майже щодня займається плетінням сіток, а й залучає до цієї справи своїх подруг.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔸 Виготовляють  маскувальні сітки і в закладах освіти.

🔸 Працівниці закладів культури та виконавчого комітету плетуть теплі шкарпетки для воїнів та через волонтерів, які постійно курсують до лінії фронту,  передають їх захисникам.

Фото без опису

🔸 Було виготовлено та передано на фронт значну кількість окопних свічок, зроблених  працівниками виконкому із закуплених власними силами матеріалів.

🔸 Ми дякуємо всім, хто робить добрі справи, хто здійснює волонтерську діяльність у різних напрямках, і своїми гарними і корисними діяннями робить світ кращим і добрішим та наближає нашу перемогу. Адже кожна краплинка згодом перетворюється у безмежний океан Доброти.

🔸 Ми непереможний народ, об’єднаний спільною метою – жити в мирній, могутній, незалежній і квітучій країні. Ми цього варті і завдяки спільним зусиллям обов'язково цього досягнемо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень