Щиросердечно вітаємо військовослужбовців з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

Дата: 06.12.2022 09:05
Кількість переглядів: 104

Фото без опису🇺🇦 Служити в армії -  це справжній подвиг, бо немає більш благородної місії, ніж захищати свій народ і свою Батьківщину від посягань ворога. Тому сьогодні на вас з надією дивиться не лише вся країна, а увесь світ.

🇺🇦 Ви наша гордість, наша надія і наш непохитний захист. Ви незламне військо, яке показує неймовірні приклади мужності, відваги і героїзму, військової мудрості та стратегічного мислення, які обов'язково приведуть до перемоги над руснею, яка зазіхнула на нашу цілісність і незалежність.

🇺🇦 В умовах війни в країні наше військо відродилося, пройшовши шляхами випробувань, зміцніло та здобуло безцінний досвід у запеклих боях. І нині ми пишається кожним захисником, кожною захисницею, які боронять рідну землю від "непроханих гостей".

🇺🇦 Ми впевнені, що наші воїни і надалі з честю виконуватимуть свій громадянський, військовий і патріотичний обов'язок, будуть надійним щитом миру і безпеки та гарантом територіальної цілісності і суверенітету не тільки України, а й усього цивілізованого світу.

🇺🇦 Шановні військовослужбовці, щиро зичимо вам міцного козацького здоров’я, витримки, мужності, військової мудрості, добра, сили й наснаги в усіх справах, непохитного оптимізму та незламної віри в щасливе майбутнє.

🇺🇦 Хай Господь Бог допомагає, Матір Божа заступає, а Ангел – охоронець оберігає на кожному кроці!

🇺🇦 Вічна пам'ять і наша довічна шана захисникам, які віддали свої життя задля миру в країні!

🇺🇦 Слава воїнам Збройних Сил! 🇺🇦 Слава Україні! 🇺🇦 Героям Слава!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, Ватутінська міська рада  та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень