7 грудня - День місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 08:40
Кількість переглядів: 84

Фото без опису🔵🟡 Щиро вітаю посадових осіб і ветеранів органів місцевого самоврядування, депутатів різних рівнів і скликань, громадських діячів, всіх активних жителів громади з Днем місцевого самоврядування!

🔵🟡 Місцеве самоврядування – це дієвий інститут народовладдя, демократизації  суспільних  відносин  та  зміцнення української державності, який є найближчою ланкою у взаєминах з громадою. 
🔵🟡 Воно покликане забезпечити гідні умови і якісний рівень життя, надання адміністративних та соціальних послуг кожному громадянинові, допомогти у вирішенні проблем.
🔵🟡 Тому в органах місцевого самоврядування працюють високоосвічені, активні, відповідальні, наполегливі люди, спеціалісти своєї справи з відкритим серцем і креативним мисленням.
🔵🟡 Дякую за наполегливу працю задля розвитку нашої громади, за активну громадську діяльність, за єднання у складний для країни час, за витримку і розуміння всім, хто вкладає свій посильний внесок у розвиток народовладдя: народному депутату Сергію Нагорняку, депутатам обласного та районного рівня, депутатському корпусу міської ради, активістам громадських об'єднань, своїй команді, працівникам місцевого самоврядування та всій громаді.
🔵🟡 Сердечно бажаю всім мирного неба, добробуту, злагоди, достатку, міцного здоров'я та спільності у діях заради щасливого майбутнього нашої громади і країни.  
🔵🟡 Нехай непохитна віра у Перемогу додають усім нам сили та наснаги, щоб здолати всі негаразди.
З повагою міський голова Олександр Заборовець

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень