Сьогодні в Україні відзначається День місцевого самоврядування - свято українського народовладдя

Дата: 07.12.2022 15:55
Кількість переглядів: 87

Фото без опису🔹🔸 З цієї нагоди в сесійній залі міської ради відбулися урочистості та невеликий святковий концерт.

🔹🔸 Секретар міської ради Алла Чорнобай з професійним святом привітала усіх, хто щоденно докладав і докладає багато зусиль, щоб забезпечити грамотне управління на місцевому рівні, тісну співпрацю влади і громади: депутатів міської ради, працівників структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету та ветеранів місцевого самоврядування.

🔹🔸 Вона подякувала за наполегливу працю задля розвитку нашої громади, за активну громадську діяльність, за єднання у складний для країни час, за наснагу в роботі, витримку і розуміння. Побажала нових звершень та здобутків на ниві служіння людям, справжнього відчуття задоволення від своєї роботи, злагоди та достатку в родинах, міцного здоров'я, а також якнайшвидшого закінчення війни та відбудови зруйнованої "руським миром" країни.

🔹🔸 До вітань долучилася й перший заступник міського голови Зоя Ляпун, яка подякувала за роботу, за підставлене один одному плече , за допомогу всім, хто конче її потребує. Побажала всім добра, наснаги та мирного майбуття у вільній і нескореній країні, а також передала щирі вітання від імені міського голови Олександра Заборовця, який нині знаходиться у відрядженні.

Фото без опису

🔹🔸 Поряд з привітаннями секретар міської ради вручила відзнаки різного рівня:

️ Почесну грамоту Черкаської обласної ради Олегу Пилипенку – начальнику відділу містобудування, архітектури та земельний відносин виконавчого комітету Ватутінської міської ради;

Фото без опису

️ Грамоту Звенигородської районної військової адміністрації депутату Ватутінської міської ради VII скликання Людмилі Храмцовій  та начальнику відділу з питань внутрішньої політики Валентині Кравченко.

Фото без описуФото без опису

️ Почесну грамоту виконавчого комітету Ватутінської міської ради Наталії Губарьковій – головному спеціалісту відділу освіти Ватутінської міської ради; Наталці Олексюк – начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності, головному бухгалтеру фінансового управління Ватутінської міської ради та Людмилі Портян – завідуючій сектором соціально – трудових відносин та пенсійного забезпечення управління праці та соціального захисту населення Ватутінської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹🔸 Подарунком до свята було музичне вітання від народного аматорського жіночого ансамблю "Веснянка".

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень