Освітні заклади провели День хустки

Дата: 08.12.2022 16:49
Кількість переглядів: 57

🧕  Кожен регіон України має свої особливості тому  українки часто відображали їх  у візерунках хусток, перетворивши їх на витвір мистецтва, котрий здатен змінювати образ, передавати настрій, розповідати про свою господиню.

🧕  Саме тому її передавали з покоління в покоління мов дорогоцінний скарб, бо вона увібрала в себе тепло рук і доброту рідних людей.

🧕  День української хустки почали відзначати у 2019 році. Цьому святу лише чотири роки і за цей короткий проміжок воно завоювало серця не лише українок, а й всіх представниць прекрасної статі, хто цінує українську культуру. Бо хустка — то більше, ніж просто головний убір, це історія.

🧕  Хустка є невід’ємною частиною української культурної спадщини і вважається жіночим оберегом. Вона символізує любов і свободу, вірність традиціям та патріотизм. Бо, дійсно, українська хустина - це незамінна прикраса для свята, яка здавна відігравала магічну роль, була оберегом, нею пишалися і дорожили!

🧕  Вже традиційно 7 грудня, на Катерину заклади освіти розпочинають флешмоб, вшановуючи один з головних національних оберегів.

🧕  Пропонуємо світлини, на яких відображені яскраві моменти його проведення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень