JCB 3СХ Sitemasler екскаватор – технічна допомога Ватутінській міській раді від USAID

Дата: 13.12.2022 12:43
Кількість переглядів: 63

Фото без описуВ рамках Меморандуму про взаєморозуміння і співпрацю між Ватутінською міською радою і USAID Проєктом енергетичної безпеки (ПЕБ), громада отримала JCB 3СХ Sitemasler екскаватор.

Щойно отриманий новий, сучасний екскаватор - навантажувач JCB допоможе оперативно усувати пошкодження тепломереж та відновлювати теплопостачання містянам.

Як розповів директор Ватутінського комунального підприємства теплових мереж, комунальне підприємство робить все можливе, аби забезпечити безперебійне постачання тепла всім категоріям споживачів у цей найскладніший опалювальний сезон з часів незалежності України. Наявність сучачної техніки зменшить термін ліквідації надзвичайних ситуацій..

Команда теплопостачання USAID Проєкту енергетичної безпеки, своєю чергою, робить все можливе для того, щоб на основі отриманого аналізу максимально оперативно підготувати технічну специфікацію, провести тендери, здійснити необхідні закупівлі, доставити очікувану допомогу в Україну і передати її отримувачам, які забезпечать своїх споживачів очікуваними теплом.

Фото без опису

Ватутінська міська рада та Ватутінське комунальне підприємство теплових мереж висловлює щиру подяку Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та USAID Проєкту енергетичної безпеки зокрема, за чітке розуміння потреб,  моделювання та хеджування потенційних ризиків у теплоенергетиці громади, якісний організаційний та документальний супровід наданої технічної допомоги на всіх етапах – від заявки на надання технічної допомоги до її безпосереднього отримання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень