Про погоду до 18 грудня

Дата: 13.12.2022 17:34
Кількість переглядів: 71

Фото без опису➡️ Незважаючи на «хвилі тепла», зима не забуває і про сніг та морози. Такий нестійкий характер погоди зумовлений частими виходами циклонів з Атлантики та Південних морів. Тільки за останні два дні на Черкащині випало 15-20 мм дощу та снігу, що відповідає майже половині місячної норми. І надалі можлива лише нетривала стабільність у погоді.

➡️ Як видно із синоптичної карти, завтра на наш регіон ще впливатиме тилова частина циклону, який відходить все далі на північний схід. Тому можливий невеликий сніг на фоні поступового зниження температури до помірних морозів. Дороги залишатимуться слизькими. У четвер, завдяки проміжному антициклону, переважно без опадів та слабкий мороз, надалі - чергова «хвиля тепла» з опадами.

❗️Нестійкий характер погоди на початку зими – явище звичайне для клімату Черкащини. Він вимагає уважного ставлення до здоров’я людей, ситуації на дорогах, комунальних та енергетичних об’єктів.

☢️ Радіаційний фон на Черкащині 12-14 мікрорентген на годину, що у межах природного фону.

➡️ За кліматичними даними, 14 грудня середньодобова температура повітря 1,2º морозу, найвища температура 9,8º тепла спостерігалася у 1957 році, найнижча 22,7º морозу - у 1977 році.

ПРОГНОЗ ПОГОДИ ПО ЧЕРКАСЬКІЙ ОБЛАСТІ

🔹 на добу від 20 год. 13 грудня до 20 год. 14 грудня 2022

🌥❄️ Хмарно з проясненнями. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 4-9º морозу, вдень 0-5º морозу.

🔹 15 грудня

🌥 Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-9º морозу, вдень 3º морозу - 2º тепла.

🔹 16 грудня

🌥 Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5º морозу, вдень 0-5º тепла.

🔹 17 грудня

🌧❄️ Вночі місцями невеликий дощ, вдень місцями невеликий дощ з переходом у сніг. Температура впродовж доби 0-5º тепла.

🔹 18 грудня

❄️Вночі сніг, вдень без опадів. Температура впродовж доби 1-6º морозу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень