Продовжуємо допомагати нашим захисникам

Дата: 14.12.2022 16:49
Кількість переглядів: 82

Фото без опису🔹🔸 Сьогодні чергова допомога від громади відправлена нашим захисникам. Цього разу на Донеччину відвантажено 3 маскувальні сітки, яблука, консервацію, яку  заготовляли у літньо-осінній сезон (каша з м’ясом - 85 банок, огірки мариновані – 42 банки, салат з рисом-36 банок).

Фото без описуФото без опису

🔹🔸 Також днями зібрана допомога нашому земляку, що захищає країну від ворога – 2 маскувальні сітки, шкарпетки 20 пар, термос, плитоноска з плитами, 2 керамікогранітні електрообігрівачі, 55 окопних свічок, 20 упаковок кави, локшина швидкого приготування.

🔹🔸 Сьогодні ж відвантажено волонтеру Ярославу Ліпаїну, який нещодавно повернувся від наших бійців та знову збирається у небезпечну дорогу, 40 окопних свічок та 70 пальників для сухого спирту.

Фото без описуФото без опису

🔹🔸 Тим часом робота по плетінню маскувальних сіток не припиняється, щоб максимально забезпечити потреби воїнів на передовій у засобах маскування.

 Фото без опису

🔹🔸 Також звертаємось до майстринь громади – наші хлопці дуже потребують теплих в’язаних  шкарпеток. Приносьте вироби у ЦНАП.  Вони будуть передані на передову.

🔹🔸Єднаємось та працюємо на перемогу! 🔹🔸


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень