Акція Ліги старшокласників Черкащини «На святого Миколая, любов’ю зігріті, подарунки надсилають з Черкащини діти»

Дата: 19.12.2022 16:54
Кількість переглядів: 103

Фото без опису🔹🔸 Під таким гаслом Ліга старшокласників Ватутінської  міської територіальної громади організувала збір подарунків дітям Херсонщини.

Фото без опису

🔹🔸 І наразі 31 короб яскраво і святково оформлених пакунків з розвиваючими іграми, канцтоварами, рюкзаками, шкарпетками та шапками, м’якими іграшками, солодощами… відправляються дітям. Запаковані з любов’ю, теплотою, турботою і побажаннями зустріти новорічні свята у теплій домашній атмосфері….

Фото без описуФото без опису

🔹🔸 Для кожного з нас, українців, дитинство – незабутній період у житті. Саме в дитинстві ми щодня відкривали для себе щось нове, невідоме і раділи цьому: вперше побачена веселка, перший шкільний урок, радісне новорічне свято із зеленою ялинкою, подарунками… Ця унікальна дитяча здатність, що полягає в умінні радіти та дивуватися всьому, що відбувається, живить уже дорослу людину протягом довгих років. А що бачать українські діти наразі….

🔹🔸 Через розв'язану росією війну в Україні були змушені залишити свої будинки 4,3 млн. дітей – це більше половини з 7,5 млн дитячого населення країни. Як повідомили у ЮНІСЕФ, ще сотні тисяч дітей залишаються у зоні бойових дій.

Фото без опису

🔹🔸 11 листопада Збройні Сили України звільнили Херсон від російських окупантів, але в місті залишається напружена обстановка, актуальною є низка системних проблем. Проте у дорослих неймовірно стійка віра в Україну, а у дітей, які знають, що таке ворожа окупація та довгоочікувана свобода, − жага до знань і розвитку і, звичайно, бажання радощів на Новий рік.  

Фото без опису

🔹🔸 Тому члени Ліги старшокласників, педагогічні працівники, учні освітніх закладів всієї області від початкової до старшої школи та їх батьки, з особливою турботою збирали подарунки для маленьких херсонців, з побажаннями МИРУ! ДОБРА! СПОКОЮ!

 

🇺🇦 ВІРИМО! ПЕРЕМОГА З НАМИ!!! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень