22 грудня - День енергетика України

Дата: 22.12.2022 08:52
Кількість переглядів: 104

Фото без опису⚡️  Існують такі професії, без яких повсякденне життя пересічного громадянина, технологічні процеси на підприємствах, робота в установах чи організаціях практично зупиняється. До такої категорії відноситься енергетична галузь, працівники якої своє професійне свято відзначають щороку 22 грудня.

 ⚡️  Так склалося, що це свято співпадає найдовшою ніччю в році, коли робота енергетиків найбільш помітна. А в умовах повномасштабної війни вона є надзвичайно важливою.

 ⚡️  Енергетики вдень і вночі, під пекучим сонцем, під дощем, в мороз і вітер, у будь-яку погоду ремонтують та відновлюють все, що нищать рашисти. В складних умовах, ризикуючи своїм життям забезпечують наші домівки світлом, теплом, зв'язком та професійно відновлюють наслідки "руського міра".

⚡️  Шановні енергетики! Висловлюю вам щиру подяку за самовіддану та наполегливу працю, за великі зусилля та вміння, яких так вимагає праця енергетика. Дякуємо вам, "Кіборги" енергетичного фронту, за витримку та шалене бажання відновити зруйновану країну.

💐  Бажаємо міцного здоров’я, натхнення, нових досягнень, реалізації всіх планів та задумів, миру, злагоди і достатку в родинах та щирої вдячності і поваги від людей.

💐  Низький уклін кожному з вас за тяжку, але таку благородну місію – нести світло а кожен куточок нашої країни. Нехай цей день буде сповнений світлом, теплом та щирими привітаннями!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень