24 грудня - День архівних установ України

Дата: 24.12.2022 02:21
Кількість переглядів: 99

Фото без опису📜 Щиросердно вітаємо з професійним святом усіх зберігачів безцінної спадщини нашого народу, яка ґрунтується на документах, фактах і реальних подіях - Днем працівників архівних установ України!

📜 Архіви стоять на межі часів - минулого, сьогодення і майбутнього. Вони наповнені особливою атмосферою, в якій оживають значущі події і імена, присутня романтика пошуку, радість знахідок і відкриттів. Але це ще й колосальний інформаційний ресурс, який всебічно відображає національну історію. Тому будь-яке цивілізоване суспільство береже свої архіви, як зіницю ока.

📜 Дякуємо вам за ваш безцінний внесок у збереження історії нашої країни, за дбайливе зберігання документації та відповідальність під час виконання своїх обов’язків.

🌼 Щиро бажаємо невичерпної енергії, успіхів у всіх справах і починаннях, міцного здоров’я та добробуту в родинах, мирного неба, добра та злагоди.

🌼 Нехай робота приносить задоволення, збагачує знаннями та життєвою мудрістю, а повсякденне життя зафарбовується лише яскравими кольорами.

З повагою, міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень