Шановні споживачі природного газу, власники турбованих газових котлів!

Дата: 28.12.2022 10:35
Кількість переглядів: 89

Звертаємо Вашу увагу, що у зв'язку з аварійним відключенням електроенергії одночасно відбувається і відключення побутового газового обладнання з електронним блоком управління (турбовані газові котли). Таке газове обладнання для свого функціонування

При відновленні електропостачання відбувається миттєве ввімкнення таких пристроїв та стрімкий відбір природного газу з системи газопостачання, що може призвести до спрацювання запобіжного обладнання на газорегуляторних пунктах, затухання ввімкнених побутових газових приладів та, навіть, вибуху газоповітряної суміші в помешканнях, що в свою чергу призведе до нещасних випадків серед населення.

Окрім цього, при відновленні електропостачання відбуваються стрибки напруги в мережі, що негативно впливає на електричну схему газового обладнання та може призвести до виведення з ладу та пошкодження такого обладнання.

Тому, для недопущення виникнення аварійних ситуацій, припинення газопостачання та пошкодження (виведення з ладу) газового обладнання АТ «ЧЕРКАСИГАЗ» звертається до власників газового обладнання з електронним блоком управління (турбованих газових котлів) з проханням – при відключенні електроенергії відключати зазначене обладнання від системи електропостачання, а при відновленні електроживлення – підключати турбовані газові котли не миттєво, а протягом 5-10 хвилин. Дані дії збережуть в справному стані побутове газове обладнання, не призведуть до виникнення аварій та нещасних випадків.

Варто пам’ятати, що забезпечення комфорту, спокою та впевненості в майбутньому залежать від нашої пильності та відповідальності.

У цей важкий для нашої країни і для кожного із нас час, ми повинні бути згуртовані та сильними духом при цьому не нехтувати своєю безпекою та безпекою своїх рідних і близьких.

 Адміністрація АТ «ЧЕРКАСИГАЗ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень