Продовжуємо допомагати захисникам

Дата: 30.12.2022 19:51
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Наші невтомні захисники, земляки, рідні та близькі, які у надтяжких умовах боронять Україну від рашистських окупантів, потребують підтримки та чекають довгожданої вісточки з дому, яка зігріває душу та є невидимою ниточкою з родиною.

Протягом тижня всі ми працювали задля того, щоб підтримка була відчутною для наших воїнів. Для формування посилок надавалися продукти харчування рідним військових, які перебувають в Харківській та Донецькій областях: 18 банок тушонки, 8 банок каші з м’ясом, сухі сніданки, 4 банки овочевих салатів, рибні консерви, чай, вареники морожені, а також окопні свічки, пальники для сухого спирту та ліки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Військовому, який перебував у короткостроковій відпустці, надали 10 пальників для сухого спирту.

Продовжується робота по плетінню маскувальних сіток, теплих шкарпеток, рукавичок та балаклав, які зігріють чийогось сина, брата, чоловіка в холодну зимову погоду. До цієї справи долучились й працівниці дошкільної установи "Горішок".

Фото без опису

Ми щиро вдячні всім за турботу та підтримку наших військових, адже завдяки їм кожен з нас має можливість в ці святкові дні бути в своїх оселях та в родинному колі.

Щиро вітаємо з прийдешнім Новим роком та бажаємо земних благ, людського щастя, миру, злагоди та достатку, реалізації задуманих планів та лише приємних клопотів.

Нехай 2023 рік подарує всіма нам перемогу, хороші новини, а усі негаразди та страждання відійдуть в минуле.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень