У селі Стецівка перепоховали загиблого на війні Героя

Дата: 30.12.2022 22:16
Кількість переглядів: 135

Фото без описуСьогодні ми провели в останню путь ще одного воїна – захисника, стецівчанина Сергія Герилевича, який віддав життя за волю України у боротьбі з ненависним ворогом і нині поповнив легіон Небесних Янголів-охоронців.

У жалобі вся громада. Стискається серце від болю, від якого не можна сховатись, який нічим не можна заглушити і який закарбовується у нашому серці і буде ще довго кровоточити.

Народився Сергій Павлович 8 січня 1979 року в селі Моринці Звенигородського району Черкаської області. Там пройшли його дитячі та юнацькі роки. Після закінчення 9 класів навчався в Козацькому ПТУ, пізніше закінчив Шевченківський коледж.

У 2001 році одружився та переїхав у Стецівку. Став батьком для сина дружини Ігоря, народилась донька Альона. Був хорошим сім'янином, люблячим чоловіком, турботливим батьком та надійним сином для своїх батьків.

З 2014 по 2015 року брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.

А коли російська орда розпочала повномасштабну війну, не задумуючись свідомо став на захист нашої держави. Вже 26 лютого був призваний на службу, адже армія потребувала досвідчених бійців.

Сергій Павлович був справедливим, совісним, життєрадісним, мав багато друзів та планів на майбутнє. Одружив сина, дочекався внука, мріяв побачити щасливі очі своєї доньки Альони, коли вона стане студенткою, дружиною, мамою.

Не судилось. 15 квітня 2022 року Сергій останній раз спілкувався із дружиною Оксаною Іванівною. А потім невідомість і надія, яка розбилась від страшної звістки.

14 грудня було встановлено загибель Герилевича Сергія Павловича, яка відбулась 16 квітня у населеному пункті Довгеньке Ізюмського району Харківської області.

Військове командування відгукується про Сергія тільки позитивно. Виконував бойові завдання відмінно, користувався авторитетом, мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення.

Прощання було велелюдним. Траурна процесія рухалась через живий коридор стоячих на колінах односельців, знайомих Героя, жителів громади, які прийшли віддати останню данину пошани захиснику. Поховали Сергія з усіма християнськими, людськими та військовими почестями.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Ми всі сьогодні разом із родиною у глибокій скорботі та розділяємо біль гіркої втрати.

Висловлюємо щирі співчуття батькам Павлу Івановичу та Євгенії Михайлівні, дружині Оксані Іванівні, дітям Альоні та Ігорю, рідним і близьким Героя. Він навіки залишиться у наших серцях відважним бійцем, який до останнього свого подиху захищав Україну від загарбників.

Вічна пам'ять Герою. І нехай світлим буде йому Царство Небесне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень