2023 рік обрв'язково стане роком Перемоги і Миру!

Дата: 31.12.2022 05:00
Кількість переглядів: 83

Фото без описуШановні жителі Ватутінської міської територіальної громади!

Відходить у минуле 2022 рік. Обпалений війною рік, що приніс надтяжкі випробування,але добавив в історію нашого народу героїчні сторінки мужності, героїзму і звитяги українського війська, підняв на неймовірний рівень волонтерський рух та укріпив авторитет України на світовій арені.

24 лютого наша країна опинилась у вогні. Оскаженілий сусід розпочав повномасштабне вторгнення, накривши всю територію ракетними бомбардуваннями, окупував частину України. На своєму шляху орки руйнували  цілі населені пункти, розстрілювали та катували мирних жителів, які не хотіли коритись "руському міру", не шкодували ні дітей ні стариків, нищили надбання наших предків і сучасних поколінь, намагаючись стерти Україну з лиця землі.

Але ми волелюбний народ і випробування нас тільки згуртовують. Тому 2022 рік став  роком небаченого єднання та формування потужного руху опору окупантам. Оговтавшись від страшної реальності, увесь народ і наша громада в тому числі розпочали допомагати військовим, вимушено переселеним співвітчизникам, які рятувались від ворожої навали, працювали заради того, щоб найшвидше очистити землю від путінської орди.

Ми робили все, що в наших силах: готували домашню їжу, випічку,  консервацію, збирали одяг, медикаменти, плели сітки, шкарпетки, балаклави, кікімори, окопні свічки, пристрої для розігріву їжі купували автомобілі, тепловізори, обігрівачі, тактичні навушники, бронежилети, облаштовували внутрішньо переміщених осіб та багато іншого. Ми показали що ми нація, яка уміє співпереживати, допомагати та підставляти плече в тяжку хвилину. Ми нація, яка прагне жити у вільній, незалежній та ніким не скореній країні. Ми українці, козацького волелюбного роду, тому зробимо все можливе і неможливе задля того, щоб дихати на повні груди, співати свої пісні, розмовляти своєю солов’їною мовою, сповідувати свою релігію та будувати життя за своїм сценарієм.

Низький уклін і щира подяка нашим захисникам, які у надскладних умовах мужньо боронять нашу країну, дають неймовірний відсіч ворогові та крок за кроком наближають перемогу. Велика вдячність енергетикам, які оперативно відновлюють пошкоджену енергосистему, щоб подати світло у домівки. Дякую всім, хто своєю працею підтримує економіку країни.

Щиро дякую людям, які в цей складний час підставили плече, подали руку допомоги нашій громаді не словом, а ділом: народному депутату України Сергію Нагорняку, голові Черкаської обласної ради Анатолію Підгорному, голові Звенигородської районної військової адміністрації Юрію Піковському депутатам обласної ради Олександру Коваленку та Семену Радченку, депутатам Ватутінської міської ради, старостам старостинських округів, керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, приватним підприємцям та всім сільськогосподарським товаровиробникам. А ще Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, всім благодійним організаціям на території громади та за кордоном.

Щирі слова подяки адресую кожному жителю громади, хто забезпечує її життєдіяльність, наполегливо працює задля розвитку і розквіту громади.

Добігає до фінішу 2022 рік, і ми відкриємо сторінку року нового. Щиро сподіваюсь, що 2023 рік стане роком перемоги, де буде панувати мирне небо, любов, злагода, достаток, щастя і успіх. Що ми, як фенікс, відродимось із попелу і станемо ще потужнішими з новими і яскравими перспективами.

Бажаю, щоб новий 2023 рік став роком відродження. Кожному приніс здійснення мрій, допоміг у реалізації найамбітніших планів, був наповнений тільки хорошими і приємними подіями. Щоб наші захисники повернулись живими і неушкодженими, ті, хто в полоні - відчув під ногами рідну землю, ті, хто пропав безвісти – нарешті подав про себе звістку. Щоб у кожній оселі панували затишок, тепло, достаток, здоров’я і щастя.

Нехай наша віра і єдність розженуть темряву і відкриють шлях до  Світла, Радості і Добра.

Щасливого всім Нового року!

Зі щирою повагою міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень