Звенигородщина попрощалась із загиблим на війні 🇺🇦 Героєм

Дата: 04.01.2023 15:32
Кількість переглядів: 124

▪️  Сьогодні у селі Козацькому провели в останню путь ватутінця, героїчного захисника, старшого оператора 2 відділення 1 протитанкового взводу, який  поліг на полі битви, захищаючи Україну від ненависних московитів, 🇺🇦 Самойленка Андрія Миколайовича.

▪️  Зустрічали 🇺🇦 Героя в пошані ставши на коліна і проводжали до місця останнього спочинку живим коридором. Під час прощання глибокі слова співчуття від імені громади рідним і близьким висловив міський голова Олександр Заборовець.

🔹  Андрій народився 19 червня 1980 року в м. Кіров Курської області (росія).  Згодом батьки переїхали до міста Ватутіне. Шкільні роки пройшли у Ватутінській загальноосвітній школі № 1, яку закінчив у 1997 році.

🔹  Продовжив навчання в Тальянківському технікумі. Закінчив його у 2001 році де здобув  спеціальність механіка. По закінченню учбового закладу працював у професійно – технічному училищі села Козацького, де проживав разом з батьками. Тривалий термін працював далекобійником.

🔹  27 липня 2022 року був мобілізований до 🇺🇦 Збройних Сил України.

▪️  21 грудня 2022 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Білогорівка Луганської області Андрій загинув. Йому навіки залишиться 42.

▪️  Ми запам’ятаємо нашого 🇺🇦 Героя веселим, доброзичливим, життєрадісним, привітним, справедливим, товариським, відповідальним, старанним, мужнім і хоробрим, з високим почуттям патріотизму  – саме таким був Андрій Миколайович.

▪️  Його ім'я на віки буде вписане в літопис нашої громади, краю та 🇺🇦 України.

▪️  Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль і гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та добрий і світлий спомин про мужнього Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у нашій пам’яті та у пам'яті тих, хто добре Андрія знав, поважав і любив.

▪️  Ми висловлюємо глибокі співчуття батькам 🇺🇦 Героя - Катерині Павлівні та Миколі Андрійовичу, які втратили єдиного сина, свою надію і опору. Схиляємось перед ними у великій пошані за виховання відданого Українському народу сина-патріота. Також щиро співчуваємо рідним,  близьким та знайомим загиблого земляка.

🙏  Нехай Господь прийме світлу душу Андрія у своє небесне царство.

▪️ Він буде вічно жити у наших споминах, адже 🇺🇦 Герої не вмирають, доки про них пам'ятають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень