Протягом тижня ми продовжували допомагати ЗСУ

Дата: 06.01.2023 14:08
Кількість переглядів: 98

🔸 У цей складний для країни час українці не черствіють душею, а спільними зусиллями допомагають військовослужбовцям Збройних Сил та всім, хто опинився в складних життєвих обставинах спричинених війною.

🔸 Напередодні Різдвяних свят, від нашої громади було відправлено допомогу нашими земляками – військовим з Донеччини: продукти харчування (3 відра квашеної капустки, 52 банки тушонки, 84 банки каші з м’ясом, 35 банок консервованих овочевих салатів, 90 кг картоплі, 6 кг цибулі), а також 100 окопних свічок, 166 пальників для сухого спирту і 2 маскувальні сітки.

🔸 Також 320 родинам наших земляків, які захищають Україну від московитів,  були вручені продуктові набори.

🔸 Надворі зима і наші воїни потребують теплих речей.  Багато жителів громади виготовляють їх власноруч і передають через волонтерів захисникам. Цього тижня Людмила Колісник передала для військових сплетених 7 пар теплих шкарпеток та 2 балаклави.

🔸 Працівниці відділу культури і туризму та міського Палацу культури налагодили виробничий процес і постійно плетуть шкарпетки для наших оборонців. Вже не один десяток зігріває наших воїнів.

🔸 Також продовжується плетіння маскувальних сіток, адже нині наші військові їх дуже потребують.

🔸 Тож щиро дякуємо всім, хто долучається до допомоги нашим військовим. Маленькі справи об’єднуючись  формують потужний  волонтерський рух і наближають нашу Перемогу.

💪 Коли ми разом - ми непереможні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень