На нараді з керівниками обговорили напрямки подальшої роботи

Дата: 11.01.2023 10:02
Кількість переглядів: 105

Фото без опису"Щоб ефективно працювали всі галузі господарювання громади та був помітний її розвиток, ми маємо чітко визначитися з напрямком подальшої роботи" – зазначив міський голова Олександр Заборовець на нараді, яку провів 10 січня з апаратом та керівниками структурних підрозділів міської ради, виконавчого комітету, органів виконавчої влади та комунальних служб громади.

Олександр Анатолійович подякував всім за роботу та зазначив, що минулий 2022 рік був тяжким як для всієї країни, так і для нашої громади. Але попри труднощі, у нас є вагомі досягнення, видимі здобутки та конкретні бачення на майбутнє. "Зупинятися на досягнутому ми не будимо. Щоб громада жила їй потрібен розвиток, а цього ми зможемо досягти лише наполегливою працею. Зараз нам потрібно продовжити вже започатковану роботу щодо участі в грантових програмах, конкурсах задля залучення додаткових коштів та привертати в громаду нові інвестиції" – наголосив керівник.

Фото без опису

Поряд з своїми посадовими обов’язками ми не повинні забувати кому завдячуємо нашому життю в комфортних умовах. Протягом минулого року ми багато направили зусиль на допомогу військових Збройних Сил України, і цю роботу ми повинні продовжити й надалі.

На нараді також виступили заступники міського голови, які дали чіткі доручення керівникам підпорядкованих структур щодо подальших напрямків роботи.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Санітарно – епідеміологічну ситуацію в громаді прокоментував терапевт Центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Зубенко. Він розповів, що у громаді переважно фіксуються респіраторні вірусні інфекції та грип. Спалахів захворюваності на COVID – 19 не зафіксовано.  Але це не означає, що хвороба взагалі зникла. Тому всі ми повинні дбати про своє здоров'я та здоров'я своїх рідних. Олександр Миколайович повідомив, що в лікарняному закладі в достатній кількості наявна бельгійська вакцина проти грипу, а також вакцина проти COVID – 19 – Pfizer. Всі бажаючі можуть звернутися до лікарняного закладу та безкоштовно вакцинуватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень