Громада продовжує допомагати  військовим – землякам, які захищають країну від рашистської навали

Дата: 13.01.2023 17:39
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

🔹  Цього тижня для формування передачі військовослужбовцю в Донецьку область, надано: 4 маскувальні сітки, 50 окопних свічок, 60 пальників для сухого спирту та 10 пар в’язаних шкарпеток. Дружині земляка –військовослужбовця, що воює на Сумщині, надано 10 банок тушонки, 10 банок каші з м’ясом, 10 банок рибних консервів, печиво та солодощі, носки, 21 термоустілки та керамікогранітний обігрівач, для підготовки йому та його бойовим побратимам передачі.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Нашим військовим також були передані обереги – Янголятка, виготовлені  дітками різних вікових категорій, які відвідують центр соціальних служб. За що ми їм щиро дякуємо.

🔹 Щоб поповнювати резерв речей, які потребують наші захисники, не припиняється робота по плетінню сіток,  в'язанню  шкарпеток, виготовлення пристроїв для обігріву, окопних свічок, А цього тижня працівники виконавчого комітету ще й розпочали виготовлення термоустілок для взуття наших бійців.

Фото без опису

🔹 Дуже приємно, що до корисних справ долучається все більше  мешканців громади. Невтомні трудівниці Надія Солодчук та Ганна Гапочкіна вив’язали 14 пар 🧦  теплих шкарпеток, які будуть зігрівати наших захисників в прохолодну погоду. Місцева активістка Світлана Рябозей, працівники школи мистецтв  Олександр Шандрик, Тетяна Пілєвіна, Наталія Шпилька та Надія Побережець допомагають в плетінні сіток. Справно нарізає для них тканину переселень з Харківщини Євген Пащенко. Всім велика подяка, адже кожна корисна справа наближає нашу перемогу.

Фото без описуФото без опису

🔹  Також висловлюємо щиру подяку керівникам Торгової марки "Клімович", ТОВ "Комбінат баранкових виробів", фізичним особам підприємцям Петру Мацепі, Сергію Хроменку, Віктору Горобцю та Івану Гоцу за надання продуктів для формування продуктових наборів родинам захисників.

Разом ми сила! Разом до Перемоги!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень