Вітання з Днем Соборності України

Дата: 20.01.2023 08:00
Кількість переглядів: 110

Фото без описуШановні мешканці громади!

Щиро вітаємо вас з Днем Соборності України!

22 січня в історії державотворення України дата особлива. В цей день виповнюються роковини двох вагомих подій: проголошення у 1918 році незалежності Української Народної Республіки й Акт Злуки Української Народної Республіки  та Західноукраїнської Народної Республіки у 1919.

І хоча реального об’єднання в єдину державу так і не відбулось, проте підписання Акту Злуки мало надзвичайний вплив на подальшу політичну ситуацію і стало міцним підґрунтям у активізації національно-визвольного руху, логічним завершення якого у 1991 році стало здобуття Україною незалежності.

Але ворог не може змиритись, що Україна будує своє життя за власними планами і цінностями, і намагається розірвати державу на шматки. Тому ідея соборності нині є обов’язковою передумовою успіху нашого спротиву путінській агресії. Сьогодні Соборність для України – це деокупація всіх захоплених ворогом територій України та відновлення єдності усіх без винятку українських земель. Соборність – це шлях до перемоги!

І над цим плідно працюють Збройні Сили України, які дають гідну відсіч окупантам та крок за кроком відвойовують кожен клаптик рідної землі. У цій священній справі їм допомагають всі українці та міжнародні партнери, об’єднавши світ у протистоянні кривавому терору. Тому перемога беззаперечно буде на стороні Правди, Справедливості і України.

         Щиро бажаємо всім злагоди,  добра, добробуту, мирного неба, віри в перемогу, єдності помислів і дій на благо соборної, демократичної та процвітаючої України.

"Україна соборна. Разом до перемоги!”

З Днем Соборності! Слава Україні та її народу! Героям Слава!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень