Вшанували пам'ять героїв та відвідали їх родини

Дата: 20.01.2023 18:30
Кількість переглядів: 94

За час війни, яка точиться вже вісім років в нашій багатостраждальній країні, громада втратила 19 своїх громадян, які поклали молоді життя на вівтар майбутньої перемоги.

Памятаймо їх імена: Євген Іванченко, Богдан Мороз, Сергій Голобородько, Владислав Мендруль, Олександр Попович, Владислав Забудський, Ілля Рибальченко, Іван Сипливий, Сергій Герилевич, Андрій Самойленко, Олег Савчук, Віктор Аксьонов, Олександр Брусліновський, Віталій Вдовиченко, Віталій Грицаєнко, Олег Меретуков, Ольга Зеленюк – Юріна, Андрій Столбовий, Юрій Шпильовий.

Нічим не зрівняти біль рідних за синами, чоловіками, батьками – він вічний. Тож в теперішній складний час родини загиблих військових потребують нашої щоденної уваги та піклування, адже істиною стали слова: "Герої не вмирають, допоки їх пам’ятають".

 

В переддень відзначення Дня Соборності України міський голова Олександр Заборовець, секретар міської ради Алла Чорнобай, волонтери Звенигородської районної організації Товариства Червоного Хреста України Олександр і Тетяна відвідали родини загиблих та померлих учасників війни, яку розв’язала путінська росія. Вони поспілкувались з батьками, дружинами та дітьми наших Героїв, цікавились їх проблемами, які постають в умовах складного сьогодення, а також вручили продуктові і гігієнічні набори, пледи та ліхтарі.

Низько вклоняємося нашим захисникам і пам’ятаємо про їх подвиг.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень