Комунальне підприємство теплових мереж просить споживачів не накопичувати боргів

Дата: 02.02.2023 17:25
Кількість переглядів: 128

Триває майже рік всеукраїнського спротиву російській агресії. Ми розуміємо, як важко кожному, хто сьогодні залишається з Україною, хто діє всупереч обставинам, наближаючи перемогу.

Ситуація в місті стабільна. Зі своєї сторони підприємство теплових мереж  сумлінно виконує обов’язки  по наданню Споживачам  послуг з постачання теплової енергії.

Зі сторони Споживачів своєчасні розрахунки  – це гарантія подальшого забезпечення населення тепловою енергією, сплата підприємством податків до бюджетів усіх рівнів, оплата за спожитий природний газ,  електричну енергію, виплата заробітної плати працівникам підприємства та вагома підтримка економіки України.

Згідно постанови КМУ від 05.03.2022 №206 «Деякі питання оплати житлово-комунальних послуг в період воєнного стану» до припинення чи скасування воєнного стану в Україні забороняється:

- нарахування та стягнення неустойки (штрафів, пені), інфляційних нарахувань, процентів річних, нарахованих на заборгованість, утворену за несвоєчасне та/або неповне внесення населенням плати за житлово-комунальні послуги - після закінчення військового стану у вас буде існувати «чистий» борг, що буде складатись лише з самих нарахувань;

- припинення/зупинення надання житлово-комунальних послуг населенню у разі їх неоплати  або оплати не в повному обсязі.

❗️  Нагадуємо! Воєнний стан не звільняє громадян України від сплати за комунальні послуги!

Не покладайте тягар ваших боргів на державу, що бореться з окупантом.

Ваша оплата дуже важлива саме зараз!

Ми щиро вдячні кожному, хто продовжує оплачувати житлово-комунальні послуги,  та звертаємося до усіх мешканців громади із проханням не накопичувати боргів.

Погашення боргів є запорукою належного проходження опалювального сезону та виконання теплопостачального підприємства своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ з постачальником.

Рахунки можна сплатити за допомогою онлайн сервісів через особистий кабінет платіжних систем: «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та ін., через каси банківських установ та Ватутінського комунального підприємства теплових мереж за встановленим графіком роботи.

Сподіваємося на вашу підтримку та розуміння! 

Ознайомитись із заборгованістю мешканців будинків за адресами можна за посиланням - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1hyvv8hB6NAf6mSZ7MVY_zF2PHq3WA41U/edit?usp=share_link&ouid=114326016287212613294&rtpof=true&sd=true

Разом до перемоги!   Миру нашій Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень