Навіки 24 роки: у Ватутіному поховали Героя Олександра Некрученка, який загинув захищаючи Батьківщину

Дата: 03.02.2023 16:03
Кількість переглядів: 110

🔷🔶 Сьогодні знову над містом лунала "Плине кача ….", знову Ватутінська громада проводжала в останню життєву дорогу молодого юнака, життя якого забрали російські "асвабадітелі".

◼️ Віддати данину пам’яті полеглому воїну Збройних Сил України, Олександру Некрученкау зібралися рідні, друзі, керівництво громади, знайомі та небайдужі мешканці. Траурний кортеж всі присутні зустрічали зітнувшись на коліно та дорогу встеляли квітами.

◼️ Слова співчуття родині, знайомим та друзям Героя висловила секретар міської ради Алла Чорнобай.

🔷🔶 "Олександр свій останній бій з окупантами прийняв 29 січня 2023 року біля населеного пункту Вугледар Донецької області. Він віддав своє життя за вільну державу, за рідну землю, за кожного з нас та за мирне і щасливе майбутнє України" – йшлося у виступі Алли Анатоліївни.

 

🔷🔶 Ми низько вклоняємось мамі Героя Анні Іванівні за виховання сина, який до останнього подиху захищав нашу землю від ворожої навали.

🕯 В нашій пам'яті Олександр назавжди залишиться молодим життєрадісним  24 річним юнаком, який любив життя, а ворожа куля його обірвала. Вдячну пам’ять про Олександра зберігатимуть усі, хто його знав, любив, товаришував та разом з ним  мріяв про щасливе майбутнє у вільній країні.

🔷🔶 Війна безжальна… І ми повинні пам’ятати кожного захисника, який заплатив найвищу ціну задля миру та спокою в нашій державі.

🇺🇦 Герої не вмирають, а навічно вписують своє ім’я в історію України! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень