Кожен з нас – частина волонтерської родини

Дата: 03.02.2023 17:49
Кількість переглядів: 83

🔸 Нас усіх змінила війна. І кожен свідомий українець, в цей тяжкий час, знайшов ту справу, яка спрямована на підтримку та забезпечення наших земляків, воїнів - захисників.

🔸 Часто на сторінках соціальних мереж ми зустрічаємо критику людей про роботу органів влади, які вважають нашу роботу піаром, і ніхто не задумується над тим, що навіть зроблена невелика робота є значною підтримкою нашим рідним, знайомим та друзям, які дають нам змогу жити спокійним, розміреним життям.

🔸 Поряд  з виконанням своїх безпосередніх обов’язків працівники міської ради та виконавчого комітету доєдналися до величезної волонтерської родини, яка функціонує в нашій громаді. Спочатку організували роботу із заготовки овочевих, м'ясних та рибних консервацій, випікали різноманітні смаколики та робили запаси вареників з різним начинням, потім навчилися плести маскувальні сітки та виготовляти окопні свічки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔸 А далі, це вже, як невиліковна хвороба. Наші чоловіки відділу містобудування, архітектури та земельних відносин експериментували і налагодили виробництво пристроїв для обігріву, адже погодні умови цього потребували – це пальники для сухого спирту, сушарки для взуття та різноманітні печі. Вже виготовлено близько тисячі пальників, лише за  останній тиждень 100 штук.

Фото без опису

🔸 Дбайливими жіночими руками розкроюються та шиються термоустілки, розпускаються бувші у використанні речі на пряжу та в’яжуться шкарпетки.

Фото без описуФото без опису

🔸 Ми також розвантажуємо гуманітарну допомогу, розважуємо борошно та крупи, а також споряджаємо волонтерів у поїздки. І ми не зупиняємося, працюємо, і сподіваємося на краще.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔸 Окрім цього постійно робимо фінансовий внесок для наповнення рахунку благодійної організації "Єдність та порозуміння", щомісячно перераховуючи їй одноденний заробіток для придбання нашим бійцям необхідної амуніції відповідно до їх запитів.

🔸 Як говорить народна мудрість: "Разом робити добрі справи набагато простіше і приємніше". Тож давайте гуртом будемо допомагати нашим синам, батькам та чоловікам, які б'ють рашистських загарбників і допомагати наближати нашу перемогу. Тільки разом ми в змозі це зробити.  

🔸 І найголовніша оцінка нашої роботи – це щира вдячність захисників, для яких ми формуємо та передаємо допомогу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень