Учні ліцею №1 долучилися до Всеукраїнської безстрокової благодійної акції "Частинка тепла"

Дата: 07.02.2023 17:19
Кількість переглядів: 176

Фото без опису🇺🇦 Захисники України на лінії фронту виявляють мужність та героїзм, дають гідну відсіч ворогу, часто перебувають у дуже складних умовах. І так хочеться поділитися з ними частинкою тепла своєї душі.

🔹 Учні Ватутінського ліцею №1 долучилися до Всеукраїнської безстрокової благодійної акції "Частинка тепла" для підтримки наших захисників, яку започаткували учні Колочавської громади  Закарпатської області.

🔹 На зібрані в ході акції кошти придбали парафін з якого старшокласники під керівництвом вчителя Захист України  виготовлюють окопні свічки, які будуть направлені на передову.   

     Фото без описуФото без опису

🔹 Така свічка є гарним джерелом світла і тепла. На них можна чайник підігріти, речі підсушити та зігрітись у холодному окопі. А ще вони не бояться дощу й вологи, гріють навіть у вітряну погоду. Одна така свічка в бляшанці може горіти від 2 до 5 годин.

Фото без опису

🔹 Відчуття необхідності нашої підтримки надихає і дає сили для навчання. Переконані, що ці маленькі вогники, зроблені з великою любов’ю,  зігріють та допоможуть пережити зиму на передовій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень