Міська лікарня придбала новітнє обладнання

Дата: 08.02.2023 17:45
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

🩺 У лютому 2023 року за кошти КНП «Ватутінська міська лікарня ВМР» було придбано нове обладнання для оперативного втручання – АРТРОСКОП, вартістю 1 143 500грн. Це спеціальний ендоскоп, який використовують для проведення внутрішньосуглобових маніпуляцій по малоінвазивній методиці (з мінімальними розрізами). Завдяки цьому обладнанню в закладі впроваджується метод артроскопічного лікування – закритого оперативного лікування суглобів та навколосуглобових структур через кілька проколів шкіри під контролем відеокамери.

🩺 Лікар ортопед-травматолог вищої категорії Шевченко Михайло Дмитрович та лікар-ортопед-травматолог II категорії Пономарьов Олександр Геннадійович виконують складні хірургічні втручання, як то ендопротезування кульшового та колінного суглобів, різні види остеосинтезу, реконструктивні операції на кістках, суглобах та сухожилках.

 

🔻 Артроскопічні операції краще відкритих тому, що:

- оперативне втручання точніше

- інструменти для артроскопічних операцій малих розмірів, що підвищує якість виконання операції та зменшує травмування тканин суглоба

- операція без контакту суглоба з навколишнім середовищем – знижується ризик післяопераційного інфікування

- без травмування м'яких тканин операційними гаками для розведення країв рани

- прискорений період загоєння та термінів перебування у стаціонарі

- післяопераційні рубці після загоєння майже не помітні.

❗️ ВАЖЛИВО! Пацієнтам, які попередньо записувались в чергу на артроскопічне оперативне втручання, прохання звернутися до лікаря ортопеда-травматолога:

Шевченко Михайло Дмитрович +380 (50) - 031-10-23


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень