Черговий вантаж допомоги військовим від громади прямує на Донеччину

Дата: 09.02.2023 15:26
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

🔹 Сьогодні військовим, що боронять нашу державу на Донецькому напрямку, від громади було відвантажено чергову допомогу: 5 бронежилетів, 10 шт. плит до бронежилетів, 4 маскувальних сітки, 3 сушарки для взуття, 100 окопних свічок, 26 пар устілок,  10 упаковок спиртових серветок, теплий одяг (флісові кофти, рукавиці, шапки, в’язані шкарпетки), цигарки та продукти харчування: 15 кг. вареників, 30 банок каші з м’ясом, 30 банок тушонки, 2 банки фруктової сушини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Значна частина відвантажених речей виготовлена працівниками виконавчого комітету: сушарки – відділом містобудування, архітектури та земельних відносин,  вареники – працівницями центру надання адміністративних послуг та архівного сектору, укомплектування плит для бронежилетів – відділом цивільного захисту та оборонної роботи, устілки – працівниками виконавчого комітету та відділу культури і туризму.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 У плетінні маскувальних сіток активну участь брали всі працівниці виконкому разом з особами з числа внутрішньо-переміщених осіб та представниками громадськості.

🇺🇦 Маленькими, але вагомими кроками наближаємо перемогу.

❗️ У ворога шансів немає.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень