До уваги перемеленців, які потребують житла

Дата: 10.02.2023 09:05
Кількість переглядів: 84

Фото без опису🔹  Рішенням виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 24.01.2023 №6 сформовано фонд житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Наразі у фонді є 4 однокімнатні квартири із комунальними зручностями загального користування.

🔹  Внутрішньо переміщеній особі та членам її сім’ї безоплатно надається житлове приміщення з фонду житла для тимчасового проживання.

🔹  Для отримання житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщені особи повинні стати на облік громадян, які потребують житло для тимчасового проживання (кабінет №:10 виконавчого комітету Ватутінської міської ради) та надати: копії паспорта, свідоцтва про народження, свідоцтва про шлюб, довідки ВПО про взяття на облік, реєстраційного номера облікової карти платника податків, копії документів, що підтверджують підстави пріоритетності в наданні ВПО житлових приміщень з фондів житла для тимчасового проживання ВПО, факт знищення або пошкодження житла, яке призвело до неможливості його використання за призначенням, підтверджується особистою заявою заявника та членів його сім’ї, документи, що посвідчують особу представника (у разі подання заяви уповноваженим представником) та копія довіреності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень