Ще один Янгол-охоронець землі української знайшов вічний спокій на Алеї Слави

Дата: 11.02.2023 15:32
Кількість переглядів: 86

Фото без опису▪️ Сьогодні громада попрощалась з ватутінцем Асєйкіним Сергієм Сергійовичем, який віддав своє життя, захищаючи рідну землю від клятого ворога.

▪️ Церемонія прощання відбулась на центральній площі міста – площі Соборності.

Фото без опису

▪️ Зустрічали і проводжали траурну процесію люди ставши на коліна. Було море квітів і багато щирих сліз, адже Сергія в місті дуже добре знали і поважали за його щире серце, веселий характер, доброту і вміння завжди прийти на допомогу тим, хто її потребував.

Фото без опису

▪️ Від імені громади міський голова Олександр Заборовець висловив щирі співчуття рідним загиблого Героя: мамі Лідії Степанівні, дружині Марині Леонідівні, донькам Анастасії, двом Юліям, Ірині, внучатам, а також його друзям і знайомим.

Фото без описуФото без опису

▪️ Сергій народився 23 квітня 1973 року в місті Ватутіне і цього року мав би відсвяткувати свій 50-річний ювілей. Він завжди мав активну громадську позицію. Потужно займався волонтерством ще з 2014 року під час Революції Гідності, а потім і війни на сході країни.

▪️ 1 березня 2022 року призваний на військову службу по мобілізації.

▪️ Старший стрілець 2-го кулеметного відділення кулеметного взводу стрілецького батальйону Сергій Сергійович Асєйкін загинув смертю хоробрих 6 лютого 2023 року під час  штурмових дій  та обстрілів з боку ворожої армії поблизу населеного пункту Залізнянське Донецької області.

▪️ Поховали загиблого воїна на Алеї Слави з усіма військовими почестями.

Фото без описуФото без опису

🙏 Не можна виплакати біль втрати. І не можна знайти тих слів утіхи, щоб менше кровоточила душа. Але потрібно триматись.

🙏 Спочивай з миром наш Герою. Ми ніколи не пробачимо ворогу його звірств, а пам'ять про тебе зберігатимемо у своїх серцях і споминах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень