Міський голова зустрівся з афганцями

Дата: 13.02.2023 15:11
Кількість переглядів: 103

Фото без опису🔹 Традиційно перед роковинами виведення військ з Республіки Афганістан, яке відзначається щороку 15 лютого, члени Української спілки ветеранів Афганістану м.Ватутіне зустрічаються з владою громади. Не виключенням став і цей рік.

Фото без опису

🔹 З представниками громадської організації зустрівся міський голова Олександр Заборовець, який на початку зустрічі вручив представникам Спілки Подяки і подякував за велику громадську та волонтерську роботу, яку вони проводять, та допомогу бійцям на фронті .

Фото без описуФото без опису

🔹 Запрошені на зустріч представники управління праці та соціального захисту населення, Пенсійного фонду, Центру первинної медико-санітарної допомоги розповіли про роботу із забезпечення соціальних пільг воїнів військових конфліктів за межами держави, про зміни у законодавстві та про кроки, які потрібно здійснити задля узгодження усіх нюансів.

Фото без описуФото без опису

🔹 У свою чергу від імені Спілки, її керівник Валерій Нестеренко подякував працівниками за чуйне ставлення, професійне вирішення  всіх проблем, з якими вони звертаються до спеціалістів, та вручив грамоти колективам. Також грамотами відзначив своїх бойових побратимів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔹 На зустрічі піднімались і питання, які виходять за рамки сфери інтересів лише учасників бойових дій на території інших держав, а й хвилюють всіх жителів громади. З кожного з них міським очільником були надані вичерпні роз’яснення, жодне з питань не залишилось без відповіді.

Фото без описуФото без опису

🔹 На завершення спілкування було зроблене традиційне спільне фото.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень