У найближчі дні синоптики прогнозують нестійку, теплішу від норми вітряну погоду

Дата: 13.02.2023 15:53
Кількість переглядів: 80

Фото без опису🔹 Назва місяця лютий - цілком відповідає його природному характеру надмірних контрастів – вітру, морозу, снігу та відлиг.

🔹  В цьому місяці розгортається вперта боротьба між зимою і весною. Саме так, у минулі вихідні на Черкащині температурний фон підвищився на 3-4º, та більше відповідав початку березня. Проте, відчуття холоду та дискомфорту додавав рвучкий північно-західний вітер, що подекуди посилювався до 13-14 м/с. Погодна мінливість та температурні «гойдалки» утримаються впродовж нового робочого тижня.

 

🌧️ У найближчі дві доби атмосферні фронти з північного заходу формуватимуть на Черкащині нестійку, теплішу від норми вітряну погоду. Вони принесуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Вночі та вранці, при мінусових значеннях температури повітря, синоптики  Черкаського обласного Центру з гідрометеорології прогнозують на дорогах ожеледицю. Температурний фон підвищиться та перевищуватиме кліматичну норму на 3-4º. Температура вночі 0-5º морозу вдень 0-5º тепла.

 

🔹 У четвер, 16 лютого, на Черкащині очікується похолодання. З північними повітряними течіями до нашого регіону прийде порція арктичного повітря. Суттєвих опадів не очікується. Вночі 1-6º морозу, вдень від 1º морозу до 4º тепла.

⛅️ В період з 20 год. 13 лютого до 20 год. 14 лютого 2023   Хмарно з проясненнями. Невеликий мокрий сніг, вдень з дощем. Вночі та вранці на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 0-5º тепла

⛅️ 15 лютого - Хмарно з проясненнями. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

⛅️ 16 лютого - Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

⛅️ 17 лютого - Без істотних опадів. Температура вночі 3-8º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

⛅️ 18 лютого - Вночі невеликий мокрий сніг, вдень мокрий сніг та дощ. Температура вночі від 1º тепла до 4º морозу, вдень 0-


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень