Допомагати бійцям – справа честі і совісті

Дата: 17.02.2023 15:39
Кількість переглядів: 150

Фото без опису🔹 Не буває допомоги неважливої,  навіть маленькі справи - це краплини нашої з вами спільної і потужної діяльності, направленої на здобуття перемоги над окупантами.

🔹 Допомагаючи воїнам, які обороняють державу, ми долучаємось до священної місії і тому кожен намагається внести свій посильний внесок, щоб найшвидше очистити нашу землю від ворожої орди.

🔹 Цього тижня продовжували активно плести маскувальні сітки. Білі кольори вже змінюємо на темні, відповідно до пори року. Щоденно до цієї роботи долучаються працівники виконавчого комітету, жителі громади, внутрішньо переміщені особи. Один із них на нашу подяку за таку активність сказав. "Це не ми допомагаємо вам плести сітки, а ви всі допомагаєте нам швидше повернутись додому". І у цих словах було скільки щирості, а в очах болі за рідним, нині охопленим війною краєм.

🔹 Дуже важливо, щоб наші воїни відчували тепло наших сердець і піклування. Задля цього не припиняється робота по виготовленню устілок та плетіння шкарпеток. Цього тижня свої в’язані вироби принесли для передачі бійцям Сподобаєва Тетяна Семенівна, Созонюк Вікторія та Созонюк Ніка. Устілки роблять працівники виконавчого комітету, управління праці та соціального захисту населення, а також відділу культури і туризму.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🔹 Наш невтомний волонтер Ярослав Лупаїн знову вирушив у небезпечну поїздку до передової. Для бійців ЗСУ йому було надано 19 маскувальних комбінезонів.

🔹 Військовим в район Вугледара через жителя громади передано теплі куртки та 7 спальників.

Фото без опису

🔹 Ватутінцю, який призваний на службу із захисту держави, надано сухпайок.

🔹 Всім велика подяка за кожну маленьку і велику справу. Ми неймовірна нація, яка показує силу спільного єднання, яка нас обовязково приведе до перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень