У Ватутіному ще одна болюча втрата

Дата: 19.02.2023 17:14
Кількість переглядів: 114

Фото без описуСьогодні наше місто знову у жалобі – живим коридором, устеленою квітами дорогою, навколішки проводжали в останню путь загиблого на війні нашого містянина Міхеєва Костянтина Васильовича, який віддав життя за волю, за мирне небо над країною, за щасливе майбутнє прийдешніх поколінь.

Фото без описуФото без опису

Від імені громади міський голова Олександр Заборовець висловив щирі співчуття мамі Людмилі Петрівні, яка втратила люблячого сина, дружині Ірині, у якої війна відібрала вірну половинку,  дітям Інні та Олександру, яких уже не обійме міцними руками турботливий батько, брату Сергію, для якого Костянтин був у житті надійною опорою, а також усім близьким і знайомим загиблого бійця.

Фото без описуФото без опису

Подякував мамі Героя за виховання сина-патріота, вірного громадянина, доброї і чуйної людини, який не заховався за чужими спинами і пішов боронити країну від ворога, та запевнив, що кожна гірка сльозинка буде відплачена окупантам.

Фото без опису

Костянтин  народився  8 грудня 1984 року у селі Козацьке. Там закінчив школу, а потім професійно-технічне училище, де здобув спеціальність механік-автослюсар.

Працював в місті на деревообробному заводі, а  згодом на хлібокомбінаті.

3 грудня 2022 року був призваний по мобілізації до лав ЗСУ.

Служив старшим стрільцем механізованого відділення взводу механізованої роти механізованого батальйону, мав звання солдат.

Його життя обірвалось 14 лютого 2023 року під час мінометного обстрілу біля н.п. Красногорівка Покровського району Донецької області.

Це непоправна втрата не тільки для родини, а й для всієї громади.

Фото без описуФото без опису

Костя навіки залишаться у нашій пам'яті світлою і щирою людиною, і його  ім'я вже вписане в історію нашої держави, в історію нашої остаточної перемоги над російськими окупантами, яка неодмінно настане.

Вічна пам'ять Герою і Царство Небесне!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень