У громаді вшанували Янголів Революції Гідності

Дата: 20.02.2023 12:27
Кількість переглядів: 107

Фото без опису🔹🔸 Сьогодні з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні біля пам'ятного знаку "Пам'яті Небесної Сотні та пам'яті Учасників АТО" відбулися заходи з вшанування патріотів, які під час Революції Гідності зимою 2013-2014 років постали проти тиранії тодішньої злочинної влади України і віддали свої життя за ідеали демократії, за вільну, процвітаючу і щасливу країну.

 

🔹🔸Звертаючись до присутніх міський голова Олександр Заборовець наголосив на історичності подій на Майдані, які змінили хід розвитку країни та підняли авторитет держави на світовому рівні. Вони є трагічними, оскільки тоді загинуло багато протестувальників, і водночас  героїчними, адже Україна реально утверджувалась як незалежна держава.

Фото без описуФото без опису

 

🇺🇦Небесна Сотня - це збірний образ людей із різних областей, серед яких переважали громадяни України, але були й грузини і білоруси. Вони були об'єднані спільною метою і не бажали коритись владі, яка відвернулась від свого народу і мала намір відійти від європейського вектору розвитку.

🇺🇦Герої Небесної Сотні уже зайняли своє гідне місце в історії  багатовікових визвольних змагань Українського народу. І нині їх подвиг слугує прикладом мужності та звитяги для теперішніх героїв російсько-української війни, які на полі бою дають відсіч підступному ворогові, захищаючи право українського народу на незалежність.

🙏Янголів Небесної Сотні, а також усіх, хто віддав життя за волю своєї країни, чинячи опір ворогові під час повномасштабної війни, розв'язаної російськими катами, вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку.

Фото без описуФото без описуФото без опису

🇺🇦 Всі присутні виконали Державний Гімн.

🔸 Працівниками міського історичного музею було організовано виносну експозицію, присвячену 🇺🇦Героям Небесної Сотні з якою з цікавістю ознайомились учасники заходу. На постійній основі ця експозиція доступна до огляду в музеї нашого міста.

Фото без опису

🔸 Зло обов'язково буде покарано. Ми віримо у нашу перемогу після якої Україна посяде врешті-решт гідне місце серед вільних демократичних країн. Це та мрія, заради якої українці вийшли на Євромайдан і заради якої стоять міцним щитом наші захисники на фронті.

🔹🔸Тож тримаймо стрій. Наша боротьба триватиме до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень