Про День Державного герба у ліцеї №1

Дата: 20.02.2023 14:46
Кількість переглядів: 96

Фото без опису🔱 З нагоди Дня Державного герба України, який відзначається щороку 19 лютого, в закладах освіти громади відбулись заходи направлені на виховання любові і пошани до державної символіки, формування національної свідомості  та гідності, поваги до символів, історії, мови, народу, культури української держави.

Фото без опису

🔱 Цікаві заходи відбулись у  Ватутінському ліцеї №1: години спілкування - «Герб України – символ моєї свободи», флешмоб «З Україною в серці», книжкова інсталяція «Український Тризуб», була  облаштована  патріотична фотозона, де кожен міг на згадку зробити гарну світлину. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

🔱 Тризуб як Малий герб України Верховна Рада України затвердила 19 лютого 1992 року, визначаючи його головним елементом великого Державного Герба України. Це один із трьох державних символів нарівні з прапором і гімном.

🔱 Вже багато століть наш герб єднає українців та надає нам сил. Це символ держави, що пройшов довгий і водночас трагічний шлях, з яким український народ утверджував віковічну мрію про державність, соборність і незалежність, і який нині супроводжує наших захисників у боротьбі проти ворога.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень