Втрата у спортивній сім'ї громади

Дата: 21.02.2023 12:20
Кількість переглядів: 74

▪️ З сумом повідомляємо, що на 82-му році життя відійшов у вічність Андрущенко Василь Андрійович - ветеран спорту, майстер спорту з боксу, чемпіон Середньої Азії та Тихоокеанського флоту з боксу.

Фото без опису

🥊 Спортивне життя Василя Андрійовича було насичене багатьма здобутками і перемогами, прихильністю вихованців, яким він прививав любов до здорового способу життя, загартовував у боротьбі до здобуття спортивних вершин. І головне, він був для своїх вихованців яскравим прикладом: на нього рівнялись, його поважали, ним захоплювались. Один з його вихованців, а саме - Захаров Олександр був чемпіоном Англії з боксу в суперважкій категорії, а згодом перейшов в професійний бокс.

🥊 Перебуваючи вже на заслуженому відпочинку, Василь Андрійович активно проводив тренування зі студентами вишів та учасниками АТО.

🥊 🥇 За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у розвитку фізичної культури і спорту, високу професійну майстерність неодноразово був нагороджений почесними грамотами, дипломами, подяками.

🙏 Вся наша спортивна родина та громада сумує з приводу тяжкої втрати.

🙏 Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким.

▪️ Пам'ять про Василя Андрійовича залишиться в наших серцях та навіки закарбована в спортивних сторінках історії нашого краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень