365 днів нашої незламності

Дата: 24.02.2023 08:29
Кількість переглядів: 92

🔹🔸 24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

🔹🔸 За цей рік Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Він показав, як силою волі і любові до Вітчизни можна протистояти лютій орді, яка мала амбітні плани щодо загарбання України за три дні.

🔹🔸 Ми показали всьому світові, що народ України є незламним і ніколи ні перед ким не стане на коліна, що обраний нами демократичний, євроінтегроаційний шлях є незмінним, що наша держава гідна  бути рівною серед високорозвинених країн світу.

🔹🔸 365 днів ми вистояли завдяки нашим славним Збройним Силам України, завдячуючи українцям, які розгорнули потужний волонтерський рух, дякуючи працівникам усіх без винятку галузей економіки, які незважаючи на труднощі продовжували працювати і підтримувати фінансову стабільність держави.

🙏 Цей рік для нас був з тяжкими втратами. Ми схиляємо голови у великій пошані перед воїнами, які повернулись додому на щиті. Вічна їм пам'ять. Світла пам'ять усім цивільним, які загинули від катувань, куль осколків і обстрілів рашистських варварів.

🔹🔸 Але у ворога шансів немає. Ми вистояли і обов'язково переможемо. В пам'ять про кожного українця, кого відправила на небеса ця клята війна, в ім'я миру на нашій рідній землі, заради щасливого майбутнього.

🔹🔸 Ми сильні! За нами правда і справедливість! З нами увесь прогресивний  світ!

З повагою міський голова Олександр Заборовець


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень