Інститут Військово-Морських Сил запрошує на навчання

Дата: 24.02.2023 12:25
Кількість переглядів: 85

Фото без описуІнститут Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія" - єдиний заклад України, який готує фахівців для Військово-Морських Сил ЗС України, запрошує на навчання амбітну молодь.

Військово – Морські Сили Збройних Сил України тісно співпрацюють з іноземними партнерами, фахівцями із США, Великої Британії, Канади, Туреччини, Болгарії, Румунії, Польщі та т.д. Завдяки цій співпраці курсанти нашого військового ВНЗ мають змогу навчатися за кордоном, Коледжі Королівства МВС Британії (місто Дартмум), Академії МВС Італії (місто Ліворна) та проходити морську практику на кораблях країн – НАТО.

Курсанти ВНЗ навчаються на бюджетній основі та знаходяться на державному забезпеченні.

З 2019 року Інститут Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія" здійснює набір дівчат на навчання у виші за всіма спеціальностями та спеціалізаціями відповідно до переліку які вказано на офіційному сайті.

Контакти навчального закладу:

65029 м. Одеса, вул. Градоначальницька, 20

навчальний корпус № 5, контактний телефон 093 – 430 – 57 – 36

Більш детальна інформація про Інститут Військово-Морських Сил Національного університету "Одеська морська академія" на офіційному сайті за посилання – ivms.mil.gov.ua та на офіційній сторінці facebook.com/onma.navy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень