Продовжуємо працювати задля перемоги

Дата: 24.02.2023 15:24
Кількість переглядів: 103

Фото без опису🔹🔸 Протягом року наша громада навчилася жити в умовах війни, і кожен з нас вкладав свої сили, свою працю на забезпеченням наших захисників всім необхідним.

🔹🔸 Всі 365 днів безперервно готували домашню їжу, пекли різноманітні смаколики, виготовляли м'ясну та рибну тушонку, каші з м’ясом, консервували овочі та фрукти, заготовляли сушину, а також купували автомобілі та різноманітне спорядження, плели маскувальні сітки, балаклави, рукавиці та шкарпетки, виготовляли різноманітні пристрої для обігріву. І ця робота ніколи не втомлювала, а тільки вселяла віру в наших захисників та в нашу перемогу. І зараз вона не припиняється, а з кожним днем набирає все більших обертів.

Фото без описуФото без опису

️ Цього тижня волонтерам, які запланували поїздку до наших земляків на Донеччину та Запорізький напрямок, передано продукти харчування: 100 кг картоплі, 19 кг столових буряків, 6 кг моркви, 100 банок каші з м’ясом, 64 банки тушонки, 5 банок консервованих помідорів, 8 банок консервованих огірків, 10 банок консервованих салатів, 20 банок варення, заморожені вареники з картоплею та капустою, солодощі, а також 2 маскувальні сітки, 100 окопних свічок, 20 пальників для сухого спирту, 5 сушарок – обігрівачів на окопних свічках, спальники, теплі шапки та в’язані шкарпетки, ліки.

Фото без описуФото без описуФото без опису

️ Волонтеру Ярославу Лупаїну, для передачі військовослужбовцям, які перебувають на Запорізькому та Херсонському напрямках, передано 2 маскувальні сітки, 10 сушарок – обігрівачів на окопних свічках, 20 пальників для сухого спирту, 50 окопних свічок, теплі шапки та устілки, а також солодощі.

Фото без описуФото без опису

️ Для передачі земляку – військовослужбовцю в Курахове надано 10 пальників для сухого спирту та спальний мішок.

️ Нашим землякам, які перебувають в короткотривалій відпустці, надано 10 пальників для сухого спирту, аптечки з перев’язувальним матеріалом, футболки, шкарпетки, перчатки, шапки, термоустілки та тютюнові вироби.

️ 4 ватутінцям, які призвані на військову службу, надано сухпайки, ковбасні вироби, футболки, зимове взуття, шапки, шкарпетки.

️ з метою підняття патріотичного духу наших військових у всі передачі, які відправляються в зону військових дій, вкладаються обереги – янголятка, виготовлені дітьми, які відвідують центр соціальних служб.

🙏 Щиро дякуємо всім, хто своєю невтомною працею дає можливість підтримувати наших рідних та близьких, які відбивають ворожу навалу:

✅ торговій марці "Климовичі" за надані ковбасні вироби,

✅ працівникам виконавчого комітету за виготовлення сушарок – обігрівачів на окопних свічках (відділ містобудування, архітектури та земельних відносин за власними розробками), яких протягом тижня виготовлено 10 шт., за плетіння маскувальних сіток та шкарпеток, за виготовлення устілок та окопних свічок,

Фото без описуФото без описуФото без опису

✅ всім небайдужим громадянам, які щодня долучається до плетіння маскувальних сіток та в’язання теплих речей, що зігрівають наших захисників в прохолодну погоду.

Фото без опису

🪖 Сьогодні ми воюємо з лютим і підступним ворогом, який довго готувався до війни і тому краще технічно оснащений. Але він не розраховував, що йому буде протистояти весь український народ у якого тече козацька кров – кров волелюбного народу. Тому ЗСУ потужно тримають фронт, а ми міцно тил.

🪖  Щира вдячність кожному мешканцю громади, який на своєму місці робить величезні справи заради нашої Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень