Міський голова взяв участь в міжнародній виставці-форумі

Дата: 24.02.2023 19:25
Кількість переглядів: 113

Фото без опису▶️ 15-16 лютого 2023 року у Варшаві (Республика Польща) відбувся масштабний форум ReBuildUkraine. Ватутінську міську територіальну громаду на міжнародній виставці-форумі представляв міський голова Олександр Заборовець.

Фото без опису

▶️ Захід відбувся за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства закордонних справ України, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, а також профільних міністерств країн-партнерів ЄС.

Фото без опису

▶️ Основною метою заходу є прискорення  залучення фінансування на відновлення та розвиток українських громад шляхом об'єднання у публічному просторі державних та міжнародних структур, територіальних громад, представників фондів, інвестиційних та будівельних компаній .

Фото без опису

▶️ У заході взяли участь представники державних органів, зокрема профільних міністерств України та Польщі, української та європейської будівельної галузі, в тому числі представники ринку металопрокату, а також юридичних та страхових компаній та інвестори. Загалом у заході взяли участь 23 держави-учасниці.

Фото без опису

▶️ RebuildUkraine надає громадам, інвесторам і партнерам можливості для прямого та відкритого спілкування, демонстрації надсучасних технологій світового ринку

▶️ Під час форуму міський голова використав можливість познайомитися та налагодити комунікацію з представниками Німеччини, Данії, Нідерландів, Польщі, Італії, Франції для подальшої співпраці.

▶️ Це тільки початок. Крок за кроком до відбудови України! Чекаємо Перемоги  і нових звершень задля відбудови незалежної України та нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень