Відходить у Вічність покоління переможців над нацизмом

Дата: 07.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 76

Фото без опису▪️ Із сумом повідомляємо, що на 98-му році життя перестало битись серце учасника Другої світової війни юрківчанина Щибрі Олексія Семеновича.

▪️ Він народився 30 березня 1925 року у селі Петрівська Гута Лисянського району. На його долю випали нелегкі роки юності, обпалені війною, радість довгоочікуваної перемоги над фашистами, яку зустрів у Берліні, переїзд у Юрківку, звитяжна праця з відбудови країни, створення сім'ї, народження 3 дітей, 4 онуків, 4 правнуків, а на схилі життєвої дороги знову давно забуті звуки повітряної тривоги, болісні новини з фронту вже сучасної війни і надія дочекатись ще однієї перемоги. Але доля невблаганна і у неї свої плани.

▪️ Олексій Семенович 25 років пропрацював на шахті, також працював на хлібокомбінаті. Нагороджений орденом Трудової Слави ІІІ ступеню, орденом "За мужність".

▪️ Після виходу на заслужений відпочинок часто зустрічався з молоддю, розповідав про війну, про те, якою дорогою ціною було здобуто перемогу, навчав юне покоління  любити свою батьківщину, брав активну участь у всіх заходах, пов’язаних з подіями Другої світової війни.

▪️ Висловлюємо щирі співчуття дітям, онукам і правнукам Олексія Семеновича. Нехай світлим буде йому царство небесне і наша вічна пам'ять.  

▪️ Прощання відбудеться сьогодні о 12.00 у селі Юрківка по вулиці Центральна, 140.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень