Підведено підсумки 2022 року під час конструктивної розмови за "круглим столом"

Дата: 07.03.2023 16:46
Кількість переглядів: 110

🔹 На засіданні "круглого столу" під головуванням міського голови Олександра Заборовця підведено підсумки огляду стану утримання, навчання і виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у 2022 році.

Фото без опису

🔹 Перед присутніми на засіданні опікунами/піклувальниками та прийомними батьками з аналітичною довідкою про результати функціонування у 2022 році сімей, в яких виховуються категорійні діти, виступила головний спеціаліст служби у справах дітей Алла Табачишин, яка поінформувала присутніх  про проблеми, які виникали протягом року, шляхи їх вирішення та питання, яким буде приділено посилену увагу у 2023 році.

🔹 Директор Ватутінського центру соціальних служб Світлана Лукашенко розповіла про особливості дітей підліткового віку та можливість  відвідування такими дітьми тренінгових занять, які проводять фахівці центру.

🔹 Міський голова висловив вдячність опікунам/піклувальникам та прийомним батькам за щоденну працю по вихованню дітей, які потребують особливої уваги, побажав їм міцного здоров’я  та вручив  Кислому Андрію Олексійовичу, як кращому опікуну за підсумками 2022 року, Почесну грамоту виконавчого комітету міської ради за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування у вирішенні питань захисту прав та інтересів дитини, позбавленої батьківського піклування, та позитивний досвід сімейного виховання підопічного.

Фото без опису

🔹 Учасники круглого столу активно обговорили питання, порушені на засіданні та обмінялись позитивним досвідом виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень