Кожна добра справа наближає перемогу

Дата: 10.03.2023 15:50
Кількість переглядів: 94

🟢 Мешканці громади вкотре показали, що в наших силах допомагати нашим військовим. І це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто дає нам змогу не відчувати на собі всіх жахіть війни.

Фото без опису

🪖 Протягом тижня, що минає, на захист країни було відправлено три мешканці громади, які були забезпечені сухпайками та ковбасними виробами.

️ Військовослужбовцям, які перебувають на Бахмутському напрямку передано футболки, теплі кофти на флісі (б/в), рукавички та устілки для взуття.

Фото без опису

️ Від ГО "Єдність та порозуміння" військовослужбовцю, який воює на Донеччині, передано навушники, тактичні окуляри, бронежилет та каску.

🟢 З переліку добрих справ не зникають плетіння маскувальних сіток, адже замовлення на їх виготовлення надходять дуже часто, в’язання теплих речей та пошиття устілок, виготовлення окопних свічок та засобів для обігріву.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

🟢 І приємним є те, до цієї роботи долучаються люди різні за віком, але об’єднані однією метою – допомогти нашим захисникам швидше здобути перемогу.

🙏 Щиро дякуємо всім, хто своїм ентузіазмом та невтомною працею дає можливість підтримувати наших рідних та близьких, які перебувають під постійним ворожим вогнем:

️ торговій марці "Климовичі" за надані ковбасні вироби.

️ ФОП, які надають допомогу у вигляді продуктів харчування для формування сухпайків нашим захисникам.

️ всім, хто не втомлюється плести маскувальні сітки, в'язати теплі речі, та виготовляли засоби для обігріву, які так потрібні нашим захисникам.

🟢 Коли вся громада злагоджено допомагає воїнам ЗСУ - то міцнішає віра в те, що перемога – не за горами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень