14 березня - День українського добровольця

Дата: 14.03.2023 08:43
Кількість переглядів: 61

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця. Це особливий день для людей, які за покликом серця стали на захист нашої держави, і це не тільки професійні військові, а й військовослужбовці добровольчих батальйонів.

Невідомо, якою була б подальша доля України, якби своєчасно на її захист не піднялися найвірніші доньки та сини, тоді – в далекому 2014 та під час повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року. Значною мірою, саме завдяки добровольцям, вдалося зупинити просування ворога вглиб країни.

Ви сильні жінки та чоловіки, які обпалені вогнем Майдану, військовими діями на сході країни, а тепер і повномасштабною війною. Наразі ви ведете кровопролитні бої за повне звільнення нашої країни від путінської орди і ми точно знаємо, що знаходимося під щоденним захистом військових, наповнених силою, мужністю та відвагою.

Ви – справжні герої, лицарі духу, добра та відданості, ви вірні рятівники рідної землі. Дякуємо за сумлінну службу, героїзм та жертовність, адже ви і сьогодні стоїте на першій лінії оборони і з кожним звільненим кілометром нашої землі наближаєте таку жадану і омріяну перемогу.

🙏 Вічна пам'ять та царство небесне загиблим Героям, які золотими літерами вписали свої імена в історію України.

А тим, хто зараз стоїть в строю, зичимо козацького здоров'я, міцності та сили духу, мудрих рішень та нових перемог. Нехай ворожі кулі оминають, а поруч завжди буде Янгол – охоронець та надійне плече бойового побратима.

І нехай на нашій землі якнайшвидше запанує мир!

Слава Україні! Слава українським добровольцям!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень