Нічні морози чергуються з денним теплом

Дата: 14.03.2023 15:00
Кількість переглядів: 74

🌈Черкаський обласний центр з гідрометеорології постійно досліджує погоду на Черкащині, аналізує погодні процеси, веде статистику та робить прогнозування. І ця робота дуже важлива.

Фото без опису

🌈Коли людина озброєна інформацією про те, якою буде погода, вона не змерзне, адже тепло одягнеться, не промокне під дощем, адже візьме парасольку, убезпечить своє майно, коли отримає прогноз про сильні вітри чи снігопади, правильно обере день, щоб виконати городні роботи та зробить інші дії в залежності від очікуваних примх погоди.

🔻Що ж нам прогнозують фахівці з погодних явищ  у найближчий тиждень?

️ За інформацією синопників на Черкащині завтра збережеться суха та переважно сонячна погода, яку формує антициклон зі сходу. З південно-східними вітрами на Черкащину продовжить надходити тепле повітря. Проте, за малохмарної погоди, ночі залишаються прохолодними близько 0º, а вдень сонячна енергія сприятиме додатковому прогріву повітря до 7-12º тепла.

🌤🌨 Лише у четвер та п’ятницю хмарність дещо збільшиться, є ймовірність несуттєвих дощів.

🌤 15 березня буде мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с, температура вночі від 2º морозу до 3º тепла, вдень 7-12º тепла

🌤 16 березня - мінлива хмарність, без опадів, вночі та вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с,  температура вночі 1-6º тепла, вдень 8-13º.

🌤 17 березня - мінлива хмарність, без опадів, вітер північний 7-12 м/с, температура вночі 1-6º тепла, вдень 8-13º.

🌤 18-19 березня - без опадів, температура вночі від 3º тепла до 2º морозу, вдень 5-10º тепла.

🔷 ЦІКАВО:

За кліматичними даними, 15 березня найвища температура 18,4º тепла спостерігалася у 2014 році, найнижча 19,1º морозу - у 1987 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень