Депутатський корпус сьогодні працював плідно

Дата: 16.03.2023 14:58
Кількість переглядів: 81

Сьогодні на спільному засіданні депутатських комісій обранці громади розглянули підготовлені структурними підрозділами проекти рішень, що були включені до порядку денного 37-ї чергової сесії міської ради.

Фото без описуФото без опису

Цього разу питань було не багато, всього 13, тому засідання пройшло оперативно, але з детальним опрацюванням кожного.

Фото без опису

Цього ж дня під головуванням міського голови Олександра Заборовця відбулось пленарне засідання, на якому були присутні 20 депутатів. Всі проекти рішень були підтримані.

Зокрема затверджено зміни до бюджету громади на поточний рік, Програму "Поліцейський офіцер громади" на 2023-2025 роки, скасовано рішення щодо обмеження використання електричної енергії та освітлювальних елементів комунального майна на території громади, розглянуті питання щодо регулювання земельних відносин.

Також депутати ухвалили звернення до дипломатичних місій та Міжнародного Олімпійського комітету щодо недопущення участі російських та білоруських спортсменів у Олімпійських іграх та Азійських іграх.

ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на нашому сайті в рубриці Документи міської ради – Рішення міської ради – 37а сесія 16.03.2023 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень