Увага! Оголошується конкурс

Дата: 17.03.2023 13:58
Кількість переглядів: 62

Фото без описуОголошується конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських  та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Ватутінської міської територіальної громади

Виконавчий комітет Ватутінської міської ради оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу з підготовки матеріалів для проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських  та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Ватутінської міської територіальної громади.

Конкурс проводиться відповідно до статті 44 Закону України "Про автомобільний транспорт", постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 "Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" (зі змінами).

Метою проведення конкурсу є визначення на конкурсних засадах підприємства (організації), здатного забезпечувати належну якість підготовки матеріалів для проведення засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на міських  та приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Ватутінської міської територіальної громади.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що  мають фахівців та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень (проведення конкурсів, тендерів та інших заходів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, досвід із забезпечення розроблення паспортів автобусних маршрутів загального користування).

 

До участі в конкурсі не допускаються підприємства (організації), які:

✔️ надають послуги з перевезень;

✔️ провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень;

✔️ представляють інтереси окремих автомобільних перевізників;

✔️ подали для участі у конкурсі недостовірну інформацію.

 

Для участі в конкурсі претендент подає такі документи:

✔️заява про участь у конкурсі встановленого зразка;

✔️копія установчих документів (статут тощо);

✔️довідка з фіскальної служби щодо відсутності заборгованості по сплаті податків до Державного бюджету;

✔️копія договору оренди чи свідоцтво про право власності на приміщення, де розташований офіс претендента;

✔️копії документів, що підтверджують наявність у претендента офісної техніки у необхідній кількості для виконання функцій робочого органу;

✔️довідка, що підтверджує відсутність процедури банкрутства;

✔️копія затвердженого штатного розпису;

✔️документи (копії дипломів), що підтверджують наявність у штатних працівників кваліфікації у галузі пасажирського автомобільного транспорту та досвід роботи не менше трьох років за фахом (копії трудових книжок або наказів про прийом на роботу або трудові угоди, посадові інструкції).

 

Всі вищеперераховані документи завіряються в установленому законодавством порядку, прошиваються, нумеруються та додаються до супровідного листа, адресованого Конкурсному комітету.

 

Кінцевий строк прийняття документів для участі в конкурсі  до 17.00 17.04.2023 р.

 

Засідання конкурсного комітету з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу відбудеться 18 квітня 2023 року о 15-00 в сесійному залі Ватутінської міської ради за адресою: м. Ватутіне, пр-кт Дружби, 8.

Виконавчий комітет Ватутінської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень