Вітання з профемійним святом комунальників та працівників сфери побутового обслуговування

Дата: 19.03.2023 00:16
Кількість переглядів: 111

🌹 Щиро вітаємо з професійним святом - Днем працівників житлово – комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Фото без опису

🛠 Це свято – вияв поваги до людей, які своєю щоденною працею забезпечують мешканцям громади затишок і комфорт, щодня докладають зусиль, щоб були чистими та охайними вулиці, парки, сквери.

🛠 Працівники комунальних підприємств щоденно обслуговують життєво – необхідні артерії громади: теплопостачання, водопостачання та водовідведення, забезпечують наявність газу та електроенергії, а також здійснюють вивіз сміття. І ця щоденна робота потрібна нам як повітря, адже поки вона виконується – її не помічають, та кожний мінімальний збій у цій системі відразу викликає шквал емоцій у споживачів.

️🪡👕В громаді ефективно працює й галузь побутового обслуговування населення, зростає кількість послуг, підвищується якість їх надання. Представники цієї сфери роблять нас охайними, красивими та доглянутими, а життя – комфортнішим.

💐 З нагоди професійного свята бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку, фінансового достатку, мирного неба над головою, позитивних і доброзичливих споживачів, оптимізму та віри в майбутнє!

З повагою міський голова Олександр Заборовець, міська рада та її виконавчий комітет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень