Стартував конкурс, за яким ветерани можуть отримати 1,5 мільйона гривень на відкриття та розвиток бізнесу

Дата: 24.03.2023 11:41
Кількість переглядів: 62

Фото без опису🔸 24 березня починається відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу #Варто “РобиТИ своє”.

🔸Ветерани, ветеранки, а також родичі полеглих захисників та захисниць можуть отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи. Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень.

🔸Конкурс запускають Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів у партнерстві з благодійним фондом “МХП – Громаді”.  

🔸 “Ми підтримуємо бізнес-спроможність ветеранів та їхніх родин. Тому вже втретє запускаємо програму макрофінансування. У 2022 році УВФ провів два конкурси макрофінансування й 53 переможці отримали фінансування на суми від 500 тисяч до мільйона гривень. Сподіваємось, що цьогорічна програма зможе підтримати ще більше нішевих підприємств з продовольчої сфери”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

🔸Проєкт #Варто “РобиТИ своє” реалізується у партнерстві з благодійним фондом “МХП – Громаді”. Фонд декілька років поспіль підтримує мікропідприємництво в регіонах. Торік 85 бізнес-ідей у сфері харчової, переробної, агропромисловості та інших напрямів отримали фінансування на 7,4 млн грн. 

🔸 “Відновлення України має починатися зараз. Не після перемоги, а вже сьогодні ми навчаємо громади думати стратегічно, планувати власний розвиток, напрацьовувати партнерства між бізнесом і донорами. Невіддільною частиною цього процесу є інтеграція ветеранів та їхніх родин в економіку громад. Адже вони - високомотивовані та вміють бачити й шукати нестандартні рішення для подолання викликів. Тож створення сприятливої екосистеми для розвитку їхніх бізнес-ідей посилить економіку громад, регіону та глобально всієї України”, — наголошує Тетяна Волочай, директорка благодійного фонду “МХП — Громаді”. 

🔸 Прийом заявок триватиме з 24 березня до 10 квітня 2023 року. Участь можуть брати юридичні особи, а також фізичні особи-підприємці. 

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/ 

🔸 Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень