Про автобусне сполучення у громаді

Дата: 24.03.2023 19:52
Кількість переглядів: 147

Фото без опису🔹 У зв'язку з невиконанням умов договорів по перевезенню пасажирів на міському та приміському автобусних маршрутах рішенням виконавчого комітету Ватутінської міської ради від 23.03.2023 №112 ці договори були розірвано.

🔹 З метою задоволення потреб мешканців громади в щоденних пасажирських перевезеннях визначений тимчасовий перевізник, який з 01.04.2023 року буде здійснювати в тестовому режимі перевезення пасажирів до населених пунктів громади за маршрутами:

🔸 на міському автобусному маршруті загального користування №1"магазин "Автозапчастини" вул. Ювілейна – ЮТЕЦ сел. Аварійне"(вартість проїзду 10 грн.)

🔸 на приміському автобусному маршруті загального користування №3"Ватутіне – с. Стецівка" (вартість проїзду: с. Юрківка – 15 грн, с. Стецівка – 20 грн.)

🔸 на приміському автобусному маршруті загального користування №4"Ватутіне –  с. Чичиркозівка" (вартість проїзду 15 грн.)

🔹На даний час вивчається питання щодо пільгового перевезення на всіх маршрутах.

🔹 Наголошуємо, що вищезазначені маршрути будуть працювати в тестовому режимі з метою визначення їх кількості та графіку роботи.

❗️ Увага, графіки руху автобусів будуть розміщені пізніше


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень